Gasellföretag

2023

Gasellföretag 2023!

Det är med stolthet och glädje som vi meddelar att Plastkonsult GF AB har utsetts till ett Gasellföretag för 2023. Detta är en utmärkelse som erkänner vårt företag som har visat tillväxt under de senaste åren. Att bli en Gasell är en bekräftelse hårt arbete och engagemang för att leverera bra produkter inom plaståtervinning och vårt mål att göra en positiv miljöpåverkan.

Denna utmärkelse är ett erkännande av vårt fantastiska team som arbetar hårt varje dag för att uppfylla våra kunders förväntningar. Det är också ett tack till våra kunder och partners som har stöttat oss på vår resa mot framgång.

Som ett Gasellföretag för 2023 kommer vi att fortsätta att sträva efter en fortsatt utveckling och hållbar plaståtervinning. Vi ser fram emot att bygga vidare på denna framgång och leverera ännu bättre resultat i framtiden.

Tack till alla som har varit en del av vår resa och som har gjort det möjligt för oss att uppnå denna prestigefyllda utmärkelse som ett Gasellföretag för 2023. Vi ser fram emot nya utmaningar och möjligheter framöver och är övertygade om att vår organisation kommer att fortsätta driva vår framgång.

Stefan och Tobias

Address

Produktion
Flodalavägen 9, Hestra

Kontor
Kyrkogatan 5, Åmål